the building

De studio is gehuisvest in het voormalig PAKHUIS Olympia, in 1895 gebouwd in opdracht van de Hollandse IJzeren Spoorweg Maatschappij (HIJSM), naar ontwerp van R. van Hasfelt in een eclectische bouwtrant met Romaans beïnvloede details. Het gebouw staat aan de spoordijk ten westen van het spoorwegstation Haarlem, in de directe nabijheid van het ijzeren spoorwegviaduct (1906) over de Kinderhuissingel. 

how to get there

De studio studio is gemakkelijk te bereiken met OV & de fiets en ligt op 8 min. loopafstand van het station Haarlem Centraal aan de Kinderhuissingel 4E / 1e verdieping. Ingang is aan de achter-/spoor kant van het Olympia gebouw. Trap op bij rode deur met een grote 4. Eenmaal binnen direct links de trap op. De studio is bovenaan de trap meteen rechts. Klik hier voor een plattegrond en of route. Voor parkeermogelijkheden neem contact met ons op.

IMG_4081.jpg
IMG_4431.jpg