Opening studio

Opening studio

30 augustus a.s. openen wij het nieuwe seizoen van Pilates Studio Haarlem in onze nieuwe studio aan de Kinderhuissingel 4E in Haarlem.

Iedereen is van harte welkom voor een kennismakings les, een drankje of om gewoon even te kijken hoe de nieuwe studio eruit ziet.

Tot dan!

Comment

PILATES BIJ MAARTEN

Nieuwe les van maarten:

Pilates Flow: zaterdag 9:30 en zondag 11:00 

De Pilates oefeningen worden achter elkaar gegeven zonder te pauzeren. De bewegingen vloeien in elkaar over. De deelnemer kan zelf 'in en uit' stappen om zo op eigen niveau te trainen. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Mannen en vrouwen welkom !

Comment

Comment

YOGA BIJ DICK

NIEUWE LES VAN DICK:

maandag 18.30- 19.45uur Restorative Yoga & Stress relief
Restorative lessen zijn geschikt voor mensen met blessures, als je herstellend bent van ziekte, oververmoeidheid of een burnout. Ook goed als je minder energie hebt of stress. Iedereen is welkom! We blijven langer in de houdingen en er is meer ruimte om je lichaam te ontspannen, in balans te brengen en te observeren.

donderdag 18.15- 19.30uur Beginnerscursus. Start 3 september!
5 weken beginnerscursus voor iedereen toegankelijk. Tijdens de cursus komen de principes van Vijnana Yoga aan bod en wordt er per week een groep asana’s (houdingen) behandeld. Daarnaast warming up, meditatie, ademhalingsoefeningen en ontspanning.

Comment